Скъпи млади приятели, сърдечно Ви каним да участвате в организирания за вас в края на август фестивал в Белозем.

Подробности: www.festival.capucini.bg

Тази необикновена среща на млади хора, която започва в понеделник и свършва в петък, е предназначена за младежи от 14 до 20 години. Мнозина казват, че такова настроение, каквото има по време на фестивала, няма никъде… не можеш да устоиш да не бъдеш там!
* Фестивал – среща за младежи от цяла България.
* Фестивал – среща с Бог и избор на Исус Христос, който носи истинския живот.
* Фестивал – среща с човека, нови запознанства и забавни лекции.
* Фестивал – страхотен купон, невероятни концерти и незабравима атмосфера.
* Фестивал – събитие, насърчаващо човешките и християнските ценности.
* Фестивал – страхотно нещо, което създават заедно младежите и организаторите.
* Осигуряваме места за спане, храна и добри санитарни условия. Вземи със себе си, ако имаш, Библията, нещо за писане и, разбира се, добро настроение.
* На фестивала можеш да дойдеш с автобус от Пловдив, тъй като Белозем се намира на 30 км от него. В Белозем има също и жп гара – на нея спират всички влакове по линията София – Пловдив – Бургас.
* Таксата за участие е 40 лв. Тя е предназначена за организацията на фестивала. Ако все пак нямаш възможност да платиш сумата, тръгвай смело… финансовите средства не могат да бъдат пречка за среща с друг човек, а още повече за среща с Бога.
* Записване по интернет, по телефона или на място. Искаме да се приготвим за твоето посрещане колкото може най-добре, затова имаме молба – съобщете за своето пристигане по-рано. По-долу са посочени адреси за контакт.
* По време на фестивала ние образуваме една общност, която всеки ден чрез слушане на музика, участие в концерти, срещи по групи и обща молитва влиза в тайната на своята духовност и тази на другия човек. Времето на фестивала е време за теб, да преосмислиш своя живот, да застанеш отстрани, да се вгледаш в себе си.
* Гости на срещата: най-важен гост е Господ Бог, с Него искаме да подновим нашите отношения. В тазгодишната среща ще участват също гости от Полша и, разбира се, от България.